Alek Total Serv - sablare, vopsire in camp electrostatic

Strunjire CNC Diamond CUT

Acest tip de finiaj va transforma jantele dumneavoastra în adevarate bijuterii, cu conditia sa apelati la o echipa profesionisti. Este foarte important sa aveti grija în mâna cui lasati jantele, deoarece un astel de finisaj realizat necorespunzator, poate distruge suprafata exterioara a jantei. 
Dar mai întâi, despre ce e vorba cu acest tot mai popular CNC-Diamond CUT?
Pe scurt este vorba de un finisaj realizat printr-un strung cnc (computer numerial control). Dupa ce janta a fost sablata/decapata si vopsita, ea este plasata pe un strung cnc si apoi strunjita în functie de modelul jantei. Operatiunea este realizata computerizat, dar este nevoie de maiestrie si multa experienta pentru a calcula exact unde, cât si cum trebuie aplicat strungul. Ca si în cazul oricarei alte operatini, cu cât un utilaj folosit este mai performant si mai avansat tehnologic, cu atât rezultatele vor fi mai precise si bune, diminuându-se riscul unor situatii neplacute. La Vopsitelectrostatic.ro am investit foarte mult într-un strung de ultima generatie pentru a ne asigura ca nu ne vom strica reputatia cu lucrari mediocre si ca le vom asigura clientilor nostri cele mai bune rezultate.
Comparativ cu alte ateliere care declara ca realizeaza astfel de finisaje, noi le facem singuri – in house- fara intermediari, asumându-ne întregul risc, dar având astfel posibilitatea sa oferim si cel mai bun pret de pe piata. Ca si în cazul vopsirii în câmp electrostatic, riscurile deteriorarii jantelor sunt mari atunci când se lucreaza prin improvizatii, prin urmare va recomandam înca o data sa va informati în legatura cu utilajele folosite la atelierele la care veti apela.
Foarte important este ca dupa realizarea finisajului, pe janta sa fie aplicat un strat protector. La Vopsitelextroatatic.ro vrem ca jantele nu doar sa impresioneze estetic, prin frumusetea lor, dar vrem ca efectul sa fie pastrat pentru o perioada cât mai lunga – de aceea în atelierul nostru folosim un lac protector special pe toate jantele pe care le tratam termic. Aditional, clientii nostri pot opta pentru un lac ceramic, ce va adauga un plus de rezistenta jantelor.

Galerie foto
  • ...