Alek Total Serv - sablare, vopsire in camp electrostatic

Indreptare jante

Oricât de atenti am fi, mai devreme sau mai târziu, jantele noastre ajung sa fie deformate. Fie ca vorbim de gropi sau denivelari sau borduri, efectul este acelas: muchia jantelor pe interior sau pe exterior îsi schimba forma si începem sa simtim niste vibratii în timp ce conducem masina. Uneori aceste vibratii sunt mai puternice, alteori, nu simtim nimic si descoperim ca jantele sunt strâmbe doar ca urmare a unei verificari în service. Oricare ar fi situatia, este recomandata îndreptarea jantelor, atât pentru siguranta dumneavoastra cât si pentru a prelungi viata anvelopelor.
Cum se face o verificare de jante la noi la atelier? 
Pentru ca o janta sa fie considerata ca fiind dreapta, ea trebuie, atunci când se învârte, sa formeze un cerc perfect rotund. Acest lucru se verifica punând janta pe un aparat special, care va învârti janta. Daca jantele sunt strâmbe veti putea observa cu ochiul liber, chiar în timpul verificarii acest lucru.
Atelierul nostru ofera servicii de îndreptare jante într-un timp foarte scurt. În general lucrarile de îndreptare de jante sunt predate în aceeasi zi. 

Galerie foto
  • ...