Victoria Dance Studio - studio de balet pentru copii Bucuresti

Cursuri dans modern

La clasele de dans modern, echipa noastra de profesori tineri si dedicati ii incurajeaza pe copii sa se exprime liber prin miscare si sa isi gaseasca un stil propriu de dans, ceea ce ii ajuta la definirea identitatii de sine.

Dansul este probabil cea mai distractiva forma de activitate fizica pentru copii, care-i ajuta sa isi dezvolte sentimentul de apartenenta la un grup, sa fie responsabili, sa comunice mai bine si sa respecte regulile, dar care are si beneficii majore pentru dezvoltarea fizica: formeaza o musculatura puternica, dezvolta echilibrul, forta, coordonarea si memoria.

Clasele de dans modern ii ajuta pe copii sa elimine stresul si sa dezvolte o postura adecvata, dar le ofera si notiuni de cultura muzicala.

Recomandam ca cei mici sa inceapa cursurile la varsta de 4 ani, cand copilul invata prin joc elementele de baza ale dansului modern.

Formam Grupa pentru copii intre  4-6 ani.

De Craciun copiii vor sustine un spectacol pe scena unui teatru. In modulul II, copiii vor sustine o lectie deschisa, iar la sfarsitul modulului III, copiii vor sustine un spectacol pe scena unui teatru.

Galerie foto
  • ...