Victoria Dance Studio - studio de balet pentru copii Bucuresti

Cursuri muzica

...
Cursuri de vioara pentru copii de la 7 ani

Cursurile de vioara se adreseaza copiilor începand cu varsta de 7 ani, nivel începatori, mediu sau avansat.

Vioara este un instrument pe cat de delicat pe atat de puternic, care ne poate subjuga inimile prin sunetele pe care le produce. Nu intamplator este denumita regina instrumentelor, datorita sunetelor foarte puternice pe care le poate produce. Este nevoie de multa ambitie si munca pentru a ajunge la un nivel avansat, iar satisfactiile sunt pe masura: cursantii pot sustine concerte solo sau pot face parte in timp dintr-o orchestra. 

...
Cursuri de Pian pentru copii de la 4 ani

Cursurile de pian aduc beneficii multiple in planul dezvoltarii copilului, abilitatile pe care le dezvolta in copilarie datorita pianului le vor fi utile atat in perioada scolara cat si in viata de adult. Studiul acestui instrument muzical ordoneaza mintea, dezvolta creativitatea, capacitatea de concentrare si de coordonare independenta a mainilor si picioarelor, este o metoda creativa de relaxare dar si de responsabilizare a copilului. 

...
Cursuri de canto pentru copii incepand cu varsta de 7 ani

Copiii sunt artisti de mici, le place sa cante, sa se auda vorbind si sa fie ascultati de catre cei din jur, de aceea conteaza incurajarea si sustinerea noastra pentru ca ei sa exceleze in muzica, dans sau studiul instrumentelor muzicale.

Daca ai observat o inclinatie a copilului tau pentru aceasta ramura muzicala, il poti incuraja sa studieze pentru a-si perfectiona tehnica vocala, astfel incat sa se bucure cu adevarat de talentul sau care ii poate aduce implinire si bucurie. 

Lectiile de canto contin exercitii de respiratie, deschiderea gurii, pronuntarea vocalelor si a consoanelor, cantece simple.

Cantatul ajuta la cresterea stimei de sine, increderea in fortele proprii, dezvolta auzul si simtul ritmului, copiii invata sa se exprime mai bine, sunt veseli si se simt bine in corpul lor.

Te invitam sa ne scrii la contact@victoriadancestudio.ro pentru a afla mai multe detalii si pentru a stabili impreuna o programare pentru copilul tau.

De Craciun si in luna Iunie copiii vor sustine un recital.