VetSpot-cabinet veterinar-Bucuresti

Pensiune felina

Pisicile gazduite de pet hotelul nostru pentru pisici, beneficiază de asistenta medicala in caz de necesitate si un program de interactiune si masa stabilit impreuna cu stapanul; pisicile se vor simti confortabil mai ales daca sunt insotite de accesorii utilizate sau cunoscute de acasa.

    FACILITATI:
  • - camere individuale INCALZITE cu suprafețe între 4mp și 5 mp; - sistem de ventilație centralizat, pentru a asigura un microclimat optim; - podele din vopsea poliuretanică, nealergenica, netoxica și usor igienizabilă; - boluri din inox pentru apă și hrană; - pătuțuri confortabile în culori plăcute si covorase; - post pentru zgariat ("sisal") ; - cel putin 2 interactiuni pe zi cu personalul nostru prietenos. - asistenta medicala in caz de necesitate
    TARIFE PENSIUNE FELINA:
  • cazare în camere individuale: - 1 noapte cazare: 39 lei. - a 2-a pisicuță a aceluiași proprietar în aceeași camera: 19 lei pentru o noapte de cazare.

Servicii complementare Serviciul transfer

 

Puteti opta pentru serviciul transfer iar noi ne vom ocupa de transportul pisicii dumneavoastra la/de pensiunea felina. Putem asigura transferul intr-un singur sens (acasa - pensiune sau pensiune - acasa) sau in ambele sensuri (acasa - pensiune - acasa). Acest serviciu este disponibil atat pentru caini cat si pentru pisici. Costul unui transfer (un singur sens) este de 50lei; costul pentru transfer dus-intors este de 100lei. Acest tarif este valabile intre ora 9:00 si ora 16:00 si pentru distante mai mici de 10km.

Galerie foto
  • ...