VetSpot-cabinet veterinar-Bucuresti

Pensiune felina

...
Pensiune felina

Pisicile gazduite de pet hotelul nostru pentru pisici, beneficiază de asistenta medicala in caz de necesitate si un program de interactiune si masa stabilit impreuna cu stapanul; pisicile se vor simti confortabil mai ales daca sunt insotite de accesorii utilizate sau cunoscute de acasa.

    FACILITATI:
  • - camere individuale INCALZITE cu suprafețe între 4mp și 5 mp; - sistem de ventilație centralizat, pentru a asigura un microclimat optim; - podele din vopsea poliuretanică, nealergenica, netoxica și usor igienizabilă; - boluri din inox pentru apă și hrană; - pătuțuri confortabile în culori plăcute si covorase; - post pentru zgariat ("sisal") ; - cel putin 2 interactiuni pe zi cu personalul nostru prietenos. - asistenta medicala in caz de necesitate
    TARIFE PENSIUNE FELINA:
  • cazare în camere individuale: - 1 noapte cazare: 39 lei. - a 2-a pisicuță a aceluiași proprietar în aceeași camera: 19 lei pentru o noapte de cazare.

Servicii complementare Serviciul transfer

 

Puteti opta pentru serviciul transfer iar noi ne vom ocupa de transportul pisicii dumneavoastra la/de pensiunea felina. Putem asigura transferul intr-un singur sens (acasa - pensiune sau pensiune - acasa) sau in ambele sensuri (acasa - pensiune - acasa). Acest serviciu este disponibil atat pentru caini cat si pentru pisici. Costul unui transfer (un singur sens) este de 50lei; costul pentru transfer dus-intors este de 100lei. Acest tarif este valabile intre ora 9:00 si ora 16:00 si pentru distante mai mici de 10km.