VetSpot-cabinet veterinar-Bucuresti

Cosmetica, frizerie animale

Intretinerea periodica a robei animalelor cu par lung are o importanta deosebita nu doar pentru un aspect placut dar mai ales pentru mentinerea sanatatii si confortului animalului.

Pe lângă activitățile obișnuite ce țin de frizeria canină respectiv felină, și anume tunsul și spălatul cățeilor / pisicilor, în salonul de cosmetică / frizerie canină se pot efectua și alte manopere legate de igiena prietenului îmblănit: vidarea glandelor perianale, scurtarea și uniformizarea (cu ajutorul unei pile speciale) unghiilor, toaletarea urechilor (eliminarea părului din conductul auditiv extern și curățarea conductului cu ajutorul unor produse specifice), toaletarea zonei perioculare, scurtarea părului din zona ochilor și curățarea acesteia).

Tuns caini / pisici:

Caltii apar la cainii/pisicile cu par lung si se formeaza prin innodarea mai multor fire de par producand disconfort (prin tractionarea piele) si dupa un timp, iritatii si chiar rani. Astfel, este recomandat ca blanita cateilor sa fie scurtata si/sau periata periodic prevenind apariti caltilor si a iritatiilor cauzate de acestia. O data cu tunsul se poate remarca prezenta parazitilor externi (deci si evitarea afectiunilor transmise de acestia), a diverselor dermatite sau a altor afectiunii ale pielii. mai multe...

Spalat caini / pisici: Spalatul / samponarea / imbaierea cainilor este o manopera cosmetica importanta; asa se asigura o indepartare eficienta a particulelor de murdarie, a excesului de sebum si altor impuritati nedorite din blanita cateilor.mai multe...

Ingrijire periodica: cosmetica veterinara pentru caini si pisici: vidarea glandelor perianale, ajustarea (taierea) unghiilor, curatarea urechilor (indepartarea parului din conductul auditiv extern si ingienizarea conductului), scurtarea parului din zonele ce se pot murdari cu usurinta (periocular, zona anala si genitala, interdigital si talpa picioarelor).

Fa o programare la salonul nostru de cosmetica / frizerie canina si felina: 031.800.92.11 !

Galerie foto
  • ...
  • ...