Verithera - Clinica de Medicina Functionala si Integrativa Bucuresti

CONSULTATIE DE NUTRITIE FUNCTIONALA SI INTEGRATIVA

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, nutritia este esentiala de-a lungul intregii vieti pentru supravietuire, mentinerea sanatatii, dezvoltare fizica si mentala. Pe acest principiu se bazeaza nutritia functionala si integrativa, care are un rol major in prevenirea si reducerea cauzelor si manifestarilor bolilor prin intermediul alimentelor introduse in dieta.

Studiile de nutrigenetica (stiinta care studiaza efectul nutrientilor asupra informatiilor genetice) si nutrigenomica (stiinta care studiaza raspunsul genetic la anumiti nutrienti) au demonstrat ca nutritia dezechilibrata este o cauza majora a bolilor societatii moderne. Dar adoptarea unei alimentatii corecte este o misiune mai dificila decat s-ar crede, deoarece necesitatile nutritionale ale fiecarui individ variaza foarte mult (sunt la fel de diferite ca amprenta proprie).

In cadrul Clinicii Verithera oferim mai mult decat un plan alimentar sau diete standardizate – oferim programe de nutritie personalizate, masurabile, realiste, integrate in stilul de viata al pacientilor. Programele de nutritie sunt elaborate pe baza unor criterii stiintifice, sunt flexibile si individualizate.              
 
Serviciul de nutritie functionala si integrativa din cadrul Clinicii Verithera se adreseaza pacientilor care doresc sa ia decizii avizate cu privire la alimentatie, celor care doresc sa slabeasca si sa aplice principiile alimentatiei sanatoase in dieta zilnica si pacientilor care se confrunta cu tulburari de metabolism sau au nevoi alimentare speciale generate de o afectiune cronica (ex. onco-nutritia).

Medicii nostri elaboreaza programe de nutritie pentru o gama larga de afectiuni acute sau cronice: neuro-psihice, endocrine, respiratorii, cardio-vasculare, digestive, osteo-articulare, uro-genitale, metabolice, imunitare, infectioase, oncologice, alergice, precum si pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale optime si incetinirea procesului de imbatranire.

Durata: 50 minute

Specialist: Medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice

Galerie foto
  • ...