Verithera - Clinica de Medicina Functionala si Integrativa Bucuresti

Consultatii

Fiecarui pacient care ajunge in clinica noastra, pentru tratarea unei afectiuni sau pentru preventie, i se recomanda o consultatie de medicina functionala si integrativa minutioasa si comprehensiva.

Aceasta consultatie este primul pas in stabilirea programului de tratament personalizat si are un rol esential in dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere, intre pacient si medicul curant.

In timpul consultatiei, medicul evalueaza holistic pacientul analizand: istoricul medical personal (pe baza documentelor medicale) si familial, factorii genetici, emotionali, mentali, spirituali, sociali si de mediu, tratamentele urmate, atitudinea fata de boala, regimul alimentar, expunerea la toxine, traumele fizice si emotionale, care pot influenta sanatatea pacientului.

In urma acestei consultatii, medicul prescrie un program de tratament personalizat, care poate include suplimente alimentare (administrate conform principiilor fitoterapiei stiintifice) in asociere cu una sau mai multe terapii complementare, integrate altor tratamente urmate de pacient

Galerie foto
  • ...