Verithera - Clinica de Medicina Functionala si Integrativa Bucuresti

ACUPUNCTURA

Acupunctura este o terapie binecunoscuta la nivel mondial, care completeaza medicina conventionala de mii de ani. Aceasta vizeaza reechilibrarea energetica a organismului, cu efecte benefice asupra sanatatii fizice, dar si mentale. Procedura consta in introducerea in piele, in anumiti centri nervosi, a unor ace foarte subtiri, pentru eliminarea blocajelor energetice. Acupunctura este nedureroasa, daca este efectuata de un practician cu experienta.                                                               

Terapia se recomanda atat in scop profilactic, pentru mentinerea unei stari de sanatate bune, cat si in scop terapeutic, pentru ameliorarea anumitor afectiuni si restabilirea starii de sanatate a intregului organism. Acupunctura vizeaza in special tulburari functionale, care nu au o cauza organica, cum ar fi: tulburari gastrointestinale (sindromul colonului iritabil), afectiuni ale sistemului nervos central, durere cronica etc.
 
Pentru efecte optime, terapia prin acupunctura se practica in cure de cate 10-12 sedinte.

Pentru a preveni imbolnavirile, medicina traditionala chineza recomanda 1–2 cure de acupunctura a cate 10-12 sedinte /cura/an. Practicianul in acupuncura recomanda care este cel mai bun sezon pentru aplicarea eficienta a acestei terapii, dar si periodicitatea sedintelor de acupunctura, in functie de nevoile fiecarui pacient. Estimarea numarului de cure necesar se face dupa evaluarea efectuata in prima sedinta de acupunctura.

Durata consultatie si terapie: 60 minute

Specialist: Terapeut certificat

Galerie foto
  • ...