UltraPVC - Service si remediere tamplarie termopan, Bucuresti

Reparatii si reglaje termopane

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

În majoritatea cazurilor, odată ce vârsta termopanelor creste, apar probleme la închiderea si etansarea ferestrelor termopan.

Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanseizare să fie sub forma în care, curentii de aer  patrund prin zona garniturilor, creând astfel un confort termic diminuat, zgomot, sau pur si simplu miscarea perdelelor sau jaluzelelor adiacente ferestrelor.

Totodată, pot apărea probleme de hidroizolare; în sensul in care la ploi abundente, apa poate pătrunde la interiorul camerei, acumulandu-se in zona glafului sau prelingandu-se pe perete.

Pentru persoanele care locuiesc în zone aglomerate, zgomotul străzii poate fi auzit si la interiorul incintei chiar dacă fereastra este închisă.

Toate aceste simptome nu denotă faptul că fereastra sau usa termopan este într-o stare de degradare maxima si nu se mai poate face nimic pentru restaurarea acestea. Dimpotriva, pot fi remediate prin înlocuirea garniturilor de etansare care în timp sau tasat si prin reglajul si inspectarea tehnică a stării feroneriei de închidere a termopanului.

Astfel că, devreme ce simptomele prezentate mai sus se resimt si la ferestrele termopan din locuinta dumneavoastră, rezolvarea acestora poate fi făcută cu un minim de deranj si fără generare de mizerie sau degradare a termopanului sau peretilor, prin actiunile de reparatie întreprinse de firma noastră. Puteti apela cu încredere la serviciile firmei UltraPVC Romania.

Galerie foto
  • ...