UltraPVC - Service si remediere tamplarie termopan, Bucuresti

Inlocuire Sticla termopan LowE

Sticla termopan tip LowE este un caz special al tamplariei termoizolante.  Aceasta se impune din ce in ce mai mult pe piata datorita excelentelor calitati de izolare termica. Denumirea de LowE, se traduce prin emisivitate redusa, adica un transfer de caldura prin suprafata vitrata mult redus. Este obtinuta prin tratarea unei foi de geam (cea de la interior) cu solutie speciala de nitrat si bromura de argint. Se comporta ca un filtru de raze ultra-violete, blocandu-le. Blocarea se face prin acumulare de caldura si prin asta, o mai buna izolare termica. Mai mult, perdelele, draperiile, jaluzele sau oricare alte lucruri aflate in lumina filtrata de un geam low-e nu se ingalbenesc! Este efectul anularii razelor solare ultra-violete. Sticla termopan lowe pret

      Deoarece pretul este doar cu putin mai scump decat al geamului simplu, iar performantele termice sunt mult sporite, va recomandam cu “caldura” sa achizitionati geam low-e.

     Ca un supliment al celor spuse mai sus, mentionam ca in proiectul de lege privitor la tamplaria termoizolanta se recomanda ca geamul termoizolant sa aiba o bagheta de cel putin 16 mm si sa fie de tip LowE. In cazul in care acest proiect de lege va fi aprobat, recomandarile noastre se vor transforma in cerinte obligatorii.

Galerie foto
  • ...