UltraPVC - Service si remediere tamplarie termopan, Bucuresti

Inlocuire Sticla sparta termopan sau condensata

Inlocuirea de sticla sparta sau condensata pentru geamurile termopan este o operatiune relativ simpla. Compania noastra ofera servicii de productie si inlocuire de sticle termopan ce prezinta fisuri sau condens la interior. Afla  din articolul de mai jos care sunt pasii necesari si ce procedura implica inlocuirea unui pachet de sticla termopan. Inlocuire sticla sparta la termopan

Orice tip de termopan, fie ca este din PVC sau Aluminiu este conceput pentru a facilita inlocuirea sticlelor. In sistemul de tamplarie, sticla este fixata in baghete speciale ce se prind pe toc prin clipsare. Acestea pot fi demontate si remontate ori decat este nevoie pe intreaga durata de folosinta a termopanului. Pe scurt, procedura simplificata de inlocuire a sticlelor sparte este urmatoarea:

  • in prima vizita se masoara dimensiunile geamului, se stabileste modelul si tipul sticlei (termopan, tripan, clar, low-e, reflexiv)
  • la fabrica UltraPVC se produce o sticla noua de parametrii constatati
  • de regula, in 2-3 zile, sticla este produsa si transportata pentru montaj.

Ce este de cunocut, este ca, datorita gradului de risc, manipulam sticlele vechi sparte maxim pana la ghena sau pubela proprietarului. Nu este permis sa incarcam in autoutilitarele UltraPVC sticla sparta termopan datorita gradului mare de risc.

Pentru a usura ofertarea de sticle termopan, compania noastra a conceput sistemul de calcul online de sticla termopan.  Din acest sistem puteti, cu ajutorul dimensiunii sticlei dvs, sa va obtineti o cotatie de pret. Masuratorile, transportul si montajul sunt incluse in pret. Sistemul de calcul sticle ofera pretul final, cu TVA inclus.

Sticla condensata termopan – motive

In primul rand, trebuie sa lamurim unde anume apare condensul:

  • Daca pelicula de umezeala apare la sticla din interior si poate fi stearsa cu o carpa. Nu este o problema de sticla, ci mai degraba una de umiditate excesiva. Daca in camera, umiditatea relativa depaseste pragul de 75%, va aparea condens pe geamul termopan. Intai in partea de jos; de un deget, si pe masura ce creste, va acoperi toata sticla. Remedierea consta in scaderea umiditatii relative din camera.
  • Daca pelicula apare intre sticle si nu se poate sterge. I se mai sppune popular, “a luat aer”, adica izolatia sticlei a esuat. Siliconul special ce lipeste cele doua straturi de sticla s-a uzat si a permis circulatia de aer intre geamuri. Din pacate, remedierea consta in acest caz in inlocuirea sticlei defecte in totalitate.
  • Galerie foto
    • ...