Servicii transport mobila si marfa din Bucuresti oriunde in tara

Montaj plase anti insecte

Doriti sa cumparati plase anti-insecte pentru locuinta dumneavoastra? Daca da, ce asteptari aveti de la asa-numitele servicii montaj plase tantari?

Pana la urma, montarea este cel putin la fel de importanta ca luarea masurilor, alegerea modelului de plasa si intretinerea acestuia in timp. Fiecare etapa este esentiala pentru a va putea bucura de linistea si confortul caminului.

Trebuie sa va asigurati mai intai ca ati ales dimensiunile potrivite, luand in calcul si spatiul extra care trebuie alocat ramei – spatiu care variaza de la un model la altul. De asemenea, trebuie sa verificati daca modelul pe care il doriti este cea mai buna alegere in functie de dimensiunile ferestrei sau a usii si de sistemul de actionare preferat.

Ati optat pentru o plasa cu balamale? Atunci stiti deja ca procesul este cat se poate de simplu: montajul implica fixarea pe tamplaria laterala a geamului sau a usii a celor doua sau trei balamale, dupa caz. Urmeaza apoi fixarea ramei in balamale si montarea sistemului de inchidere a plasei, cu cele doua piese care se cupleaza – cea de pe rama plasei si cea de pe lemnaria geamului. Contactul se poate face pe baza de click – cele doua piese trebuie sa se suprapuna prin usoara fortare – sau pe baza de magnet.

Preturi exceptionale: Ex: plasa cu balamale cota 550 L x 110 H = 60 Lei La comenzi mai mari de 3 bucati pretul pentru o astfel de plasa este de 50 lei.

Galerie foto
  • ...