Servicii transport mobila si marfa din Bucuresti oriunde in tara

Mutari Firme Bucuresti

Firma noastra este mai mult decat o companie de relocari firme. Garantam gasirea solutiilor potrivite pentru mutarea firmei in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra, astfel incat sa asiguram un flux continuu activitatii pe care o desfasurati, motiv pentru care suntem dispusi sa realizam operatiunile respective si in weekend sau pe timpul noptii.

 

Serviciul de relocari firme este propunerea noastra pentru operatiuni ample si complexe, structurate pe mai multe zile, chiar saptamani. Am creat un departament de logistica special pentru acesta nisa. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in acest domeniu, ce asigura un serviciu eficient, adaptat sa raspunda nevoilor angajatilor dumneavoastra. Garantam confidentialitatea informatiilor si siguranta bunurilor. Daca timpul este un factor esential in relocarea firmei dumneavoastra, personalul nostru poate lucra in ture, inclusiv pe timpul noptii, acoperind astfel o perioada mai mare de timp efectiv de lucru. Toate aceste detalii sunt stabilite dupa efectuarea unui studiu de pre-mutare. Asiguram operatiuni nationale si mutari internationale de transport mobila in toate tarile Uniunii Europene si nu numai.

Indiferent ca aveti 5 sau 500 de angajati, 3 birouri sau 30, compania noastra va oferi indiferent de situatie, cele mai eficiente solutii de mutare. Clientii opteaza pentru serviciile noastre de mutari firme deoarece asiguram planificare prin intermediul unor experti in domeniu, acordam o atentie deosebita detaliilor si avem experienta mare.

Galerie foto
  • ...