Servicii transport mobila si marfa din Bucuresti oriunde in tara

Montaj Mobila in Bucuresti si Ilfov!

Compania noastra, de transport mobila va mai ofera servicii de montaj mobila profesioniste, oferind solutii fiabile si punctuale la preturi accesibile. In marea majoritate a cazurilor, atunci cand se achizitioneaza o noua piesa de mobiler aceasta necesita montaj. Orice vine intr-o cutie si trebuie sa fie : asamblat, instalat, agatat, montat pe perete chiar si decupat, aceasta este specialitatea noastra. Personalul nostru calificat in montarea mobilei poate veni direct la dumneavoastra acasa sau la birou pentru a se ocupa de montajul mobilei. Noi suntem sursa dumneavoastra pentru calitate, fiabilitate si maiestrie in montarea mobilei.

De ce sa apelati la serviciul nostru de montaj mobila? Avem o echipa profesionista cu o experienta de peste 5 ani in montarea mobilei, care poate gestiona orice proiect rezidential si comercial. Oferim sevicii complete cum ar fi: prindere in perete, decupare masca, asamblare, demontare. Oferim reducere pentru pachetul complet de servicii: transport + montaj mobila Oferim 10% reducere la montajul mobilei pentru clientii vechi. Experienta si profesionalismul nostru in montarea mobilei sunt recunoscute inclusiv de producatorii de mobila care au cerut sa le asiguram montajul pentru produsele lor.

Cat costa montarea mobilei?

Pentru ca fiecare montare este unica, si pretul fiecarei montari este unic, calculandu-se pe baza particularitatilor acesteia. In cotatia de pret, sunt importante urmatoarele aspecte: tipul si marca mobilei, numarul corpurilor care vor fi montate, intervalul orar in care se doreste sa se faca montarea, precum si diferite servicii solicitate (prindere in perete, decupare blat, etc). Contactati-ne pentru o estimare de pret gratuita in ceea ce priveste montarea mobilei dumneavoastra!

Galerie foto
  • ...