Traduceri Profi Bucuresti

Servicii interpretariat / interpretariat simultan

Oferim servicii de interpretariat si interpretariat simultan pentru evenimente. Ne-ar ajuta daca am cunoaste din timp informatii despre subiect si despre vorbitor. Alege cele mai bune servicii de interpretariat pentru întâlniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, etc. Acest domeniu este într-o continua dezvoltare datorita relatiilor internationale care sunt în plina dezvoltare.

În functie de tipul evenimentului, domeniul vizat si locul de desfasurare, va ajutam sa asigurati satisfactia participantilor, alegând cei mai buni interpreti cu experienta în domeniul tratat si oferind sfaturi pertinente si suport pe intregul parcurs al evenimentului.

Interpretarea este activitatea intelectuala de redare orala, dintr-o limba sursa într-o limba tinta, a unor discursuri, prezentari, depozitii, pledoarii si alte forme specifice comunicarii orale. Interpretarea este de obicei bidirectionala si presupune o foarte buna cunoastere a limbilor de lucru la nivel de specialitate si oral, cunostinte lingvistice la nivel de expert si cunostinte în specialitatea de lucru.

Interpretariatul este activitatea prin care interpretul traduce mesajul vorbitorului din limba româna într-o limba straina si invers.

Interpretarea consecutiva se face cu interpretul stând în apropierea vorbitorului care face scurte pauze în vorbire permitând astfel traducatorului sa traduca fragmentul rostit. Interpretarea consecutiva nu necesita echipamente speciale. Este folosita în întâlniri publice sau restrânse, în declaratii facute presei, la însotirea delegatiilor straine, audieri la tribunal, declaratii în fata notarului

Galerie foto
  • ...