Traduceri Profi Bucuresti

Traduceri autorizate

Traducerile autorizate sunt de obicei solicitate de institutii publice si necesita competenta unui traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, singurul care are dreptul de a stampila o traducere autorizata.

Traducerea autorizata este acea traducere care are stampila si semnatura traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei care a efectuat traducerea si care certifica exactitatea traducerii.

Este recomandata autorizarea tuturor documentelor care au continut juridic sau reprezinta acte oficiale, care urmeaza sa fie legalizate de catre un notar. Doar traducerile autorizate pot fi ulterior legalizate de un notar public.
Traduceri economice: situatii financiare, rapoarte anuale, prospecte, rapoarte economice, declaratii bancare, documente de asigurare, contracte de credit si asigurare, corespondenta de afaceri, extrase de cont bancar, asigurari, rapoarte de audit bancar, bilanturi, facturi de import/export, dosare finantare, etc.
Traduceri juridice: contracte, legislatie, acte constitutive, rapoarte de expertiza, corespondenta, documente de instanta, procuri, hotarâri judecatoresti, acte funciare, legi, decrete, hotarâri de guvern, etc.
Traduceri medicale: rapoarte si studii clinice, teste de laborator, certificate de analize medicale, documente de spitalizare, manuale de utilizare pentru software medical, manuale de utilizare pentru medicamente, brosuri de prezentare, prospecte medicale, adeverinte, etc.
Traduceri tehnice: licente, manuale de utilizare, manuale de instalare si service, manuale telefonice, documentatie de participare la licitatie, manuale auto, manuale de intretinere si trobleshooting, etc.
Traduceri literare: eseuri, articole, romane, etc.
Traduceri diverse: acte cu caracter personal: (certficate de nastere, casatorie, livrete de familie, caziere judiciare, acte de identitate, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliului si cetateniei, documente de identitate, acte de celibat, permise de rezidenta, carti de munca), diplome si acte de studii (diplome bacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foi matricole, planuri de învatamânt), corespondenta privata, CV-uri si scrisori de intentie, taloane auto, facturi, dosare de emigrare.
Traducerile oferite sunt de înalta calitate, efectuate cu acuratete rapid si rentabil.

Ai întrebari? Contacteaza-ne!  
Traduceri Autorizate Bucuresti Sector 1
Traducerile autorizate sunt traducerile facute de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Compania noastra executa traduceri autorizate in toate limbile de circulatie internationala. Doar traducerile autorizate pot fi legalizate de catre un notar, astfel devenind traduceri legalizate. Traducerile sunt efectuate de catre traducatori autorizati cu experienta, specializati in diferite domenii.

Galerie foto
  • ...