Pescarus, Restaurant - Bucuresti

Petreceri cununii

Indiferent daca îti doresti o petrecere simpla de cununie civila sau vrei sa inviti multi oameni si sa ai un program artistic, Restaurantul Pescarus este alaturi de tine.

Aflat în parcul Herastrau, Restaurantul Pescarus te asteapta într-un cadru natural superb, cu o terasa cu vedere catre lac si cu posibilitatea de a realiza cele mai frumoase fotografii alaturi de cei dragi în parcul Herastrau, fara sa fie nevoie sa mai cautati în tot orasul un loc perfect pentru a crea amintirile unei zile minunate.

Îti punem la dispozitie un consilier pentru evenimente, cu care poti stabili toate detaliile, de la meniu, la decoratiuni, la flori, fotograf si orice mai ai nevoie. Avem mai multe variante de meniu si poti alege meniuri diferite pentru copii si pentru cei cu regimuri speciale sau alergii, astfel încât sa te asiguri ca toata lumea se va simti minunat.

Restaurantul Pescarus este unul dintre cele mai mari restaurante pentru cununia civila din Bucuresti. Cu o capacitate pe terasa de 600 de locuri si 400 de locuri în interior, de asemenea foarte cautat pentru organizarea evenimentelor.

Oferim mirilor posibilitatea de a crea un meniu mai exotic, daca acestia îsi doresc preparate mai deosebite, pastrând întoteauna ca varianta clasica, meniul traditional românesc.

Galerie foto
  • ...