Pescarus, Restaurant - Bucuresti

Petreceri botez

Prima petrecere a celui mai nou membru al familiei este botezul. Imediat dupa slujba de la biserica mesenii se aduna pentru a se bucura alaturi de familie.

Unul dintre cele mai frumoase restaurante pentru botez din Bucuresti este Restaurantul Pescarus. Un loc ideal, mai ales pentru familiile care vor sa-si aduca si copilasii la petrecere, pentru ca este situat în cel mai mare parc din Bucuresti, parcul Herastrau.

Accesul se face foarte usor în restaurant, iar privelistea este extraordinara, atât vara, cât si iarna, lacul Herastrau ducând cu gândul la locuri îndepartate si locatia aducând acel aer de restaurant cochet aflat la malul marii Mediterane.

Meniul poate fi customizat în functie de preferinte. Avem o gama diversificata de preparate, pentru cele mai exigente gusturi. Platourile si felurile pe baza de peste sunt vedetele Restaurantului Pescarus, însa la noi poti opta atât un pentru un meniu clasic, cât si pentru un meniu inedit pentru botez. Ne gândim mereu la cei mici si pentru ei îti oferim meniuri speciale, pentru ca toata lumea sa fie fericita cu mâncarea oferita.

Capacitatea Restaurantului Pescarus este de 600 de locuri pe terasa si 400 de locuri în interior. Astfel, evenimentul poate fi oricât de mare îti doresti. Ospatarii nostri sunt fericiti atunci când fiecare mesean simte ca este cel mai important oaspete al restaurantului.

Poti contacta oricând consilierii din cadrul grupului City Grill pentru a organiza evenimente în oricare dintre restaurantele din cadrul grupului: City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanul Berarilor Interbelic, Caru’ cu bere, Pescarus, Hanu’ lui Manuc.

Abia asteptam sa-ti prezentam cele mai delicioase meniuri pentru botezul copilului tau.

Galerie foto
  • ...