Pescarus, Restaurant - Bucuresti

Petreceri corporate

Petrecerile corporate sunt la moda si fiecare companie face tot posibilul sa gaseasca activitati si locatii cât mai deosebite pentru ca angajatii sa se simta cu adevarat rasfatati.

La Restaurantul Pescarus gasesti stilul si eleganta de care ai nevoie, fiind locatia ideala pentru petreceri corporate în Bucuresti.

Avem un meniu modern, exclusivist, unde predomina preparatele din peste proaspat, mâncarurile mediteraneene, platourile exotice si burgerii. Poti crea platoruri inedite sau meniuri speciale pentru angajati. Consilierii nostri îti stau la dispozittie cu idei pentru ca toata lumea sa se simta minunat. Am organizat foarte multe petreceri corporate, fie de Secret Santa, aniverasari de CEO, petreceri pentru departamente, baluri, petreceri tematice si stim care sunt asteptarile invitatilor.

Capacitatea restaurantului nostru este de 600 de locuri pe terasa si 400 în interior. Un mare avantaj îl reprezinta si faptul ca restaurantul este în inima orasului si se poate ajunge usor din orice loc al Bucurestiului, în plus privelistea lacului si a parcului Herastrau încânta pe toata lumea.

Galerie foto
  • ...