Marve Industries - comercializare, montaj Tamplarie PVC cu geam termopan Bucuresti

Rolete textile

Pentru un plus de eleganta si modernism, roletele textile sunt alegerea ideala pentru orice tip de locuinta. Acestea pot fi montate pe orice tip de tamplarie fie cu ajutorul unor cleme fara sa deterioreze canatul, fie prin prinderea directa de bagheta tamplariei fara a se pierde garantia ferestrelor. Se poate opta pentru sisteme simple unde jaluzeaua se ruleaza pe un ax sau intr-o caseta cu ghidaje obtinandu-se astfel o blocare totala a luminii. Casetele pot fi albe sau color: nuc, mahon, stejar auriu si mooreiche(wenghe).La cerere insa se pot vopsi electrostatic in orice culoare existenta in paletarul RAL(e posibil sa fie un minim de bucati).

Comercializam doua tipuri de rolete textile pe Bucuresti in momentul de fata,unele cu casteta la partea de sus si ghidaje laterale ce asigura maximul de acoperire a sticlei si opacitate in cazul roletelor de tip black out,iar altele mai vintage care au la parte de sus doar un ax pe care se infasoara roleta la actionare.

Materialele folosite provin din tari cu renume ca respecatre a calitati cum ar fi Germania si Polonia.

Sistemele de actionare sunt simple pentru a evita defectionarea lor ,dar totodata asigura o manevrare usoara si o asezare perfecta pe rama geamurilor pentru a opri si cea mai mica raza de soare.

Varietatea de culori, modele si texturi transforma roletele textile in accesorii ideale pentru decorul interior al casei dvs. Se poate opta pentru materiale ce sunt perfect opace (Carina Black Out) sau cele care reflecta razele solare(Reflexive).

Toate roletele vin cu o garantie  de 2 ani si se pot achizitiona fie cu montaj din partea noastra ,fie cu ridicare personala de catre dumneavoastra.Toate roletele se livreaza perfect impachetate si protejate pentru a nu exista nici cea mai mica deterioare a produsului.

Asiguram montaj rolete textile Bucuresti de la un minim de 3 rolete textile achizitionate.

Ai preturi rolete foarte bune si beneficiezi de discounturi importante la achizitionarea mai multor bucati.

Galerie foto
  • ...