Marve Industries - comercializare, montaj Tamplarie PVC cu geam termopan Bucuresti

Glafuri si pervaze

Atunci cand faceti o comanda de tamplarie PVC puteti opta si pentru glafuri si pervaze pentru ferestrele si balcoanele dumneavoastra.

 
Glafuri termopane de interior  vin montate la interior si sunt din PVC ca si fereastra. Ele sunt disponibile in aceeasi paleta de culori ca si tamplaria,
nuc, stejar auriu, stejar inchis, mahon in mod standard sau in orice culoare se doreste la comanda. Glafurile din PVC au 2 cm inaltime si se monteaza sub fereastra pentru a asigura o rezistenta cat mai buna. Latimile de glaf sunt variabile si sunt cuprinse intre 120 si 400 mm.
Glafuri termopane  de exterior vin montate in exterior si sunt confectionate din aluminiu pentru a rezista la toate schimbarile de temperatura,la zapada ce se strange pe ele iarna si alte solicitari. In mod standard, ele se regasesc pe culoare alba sau maro si sunt vopsite in camp electrostatic. Montajul lor se face intodeauna sub tamplarie pe un profil special numit solbanc, in felul acesta apa se scurge natural si nu exista pericolul de infiltratii. Latimile de pervaz sunt variabile si sunt cuprinse intre 75 si 400 mm.

Galerie foto
  • ...