Marve Industries - comercializare, montaj Tamplarie PVC cu geam termopan Bucuresti

Termopane Salamander

Termopanele Salamander sunt ferestre premium de clasa A

Ferestrele vin echipate cu feronerie de cea mai buna calitate Roto NXToate ferestrele si usile Salamander vin cu armatura metalica de otel de 1,5- 3 mm in functie de proiect.Comercializam doua tipuri de ferestre de la Salamander , BluEvolution 92 si GreenEvolution 76 .Pe profilul Salamander Bluevolution 92 se monteaza doar pachet de sticla tripan de 52 mm.Profilul Greenevolution 76 vine cu un pachet de sticla de pana la 44 mm .Amandoua tipurile de profil vin atat in varianta dreapta cat si rotunjita (cerceveaua).Termopanele Salamander au o gama variata de culori ce se pot regasi in stoc sau pe comanda.Ferestrele Salamander produse de noi se deosebesc prin Albul imaculat , folia decor premium si sudura de tip V Perfect.Pe tamplaria din Bluevolution 92 si GreenEvolution 76 se pot monta accesorii ca :-glafuri si pervaze interior si exterior-plase de insecte clasice , rulou sau de tip Plisse-rulouri exterioare din aluminiu electrice sau manuale.Asiguram montajul ferestrelor Salamander atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe .Pentru montajul in alte localitati va rugam sa ne contactati.

Termopane salamander montate la casa

Extrudarea si infolierea profilelor pe care le folosim se face doar in Germania!

O constructie este întregita de tâmplaria pvc folosita. Pentru a ne bucura de un mediu functional si confortabil este important sa acordam o atentie deosebita alegerii tâmplariei potrivite.

Ieri tâmplaria pvc era considerata un lux, astazi îsi evidentiaza beneficiile pe care le aduc unei locuinte. Astfel se obtine cea mai buna performanta în relatia pret- calitate- fiabilitate-rezistenta în timp.

Termopanele reprezinta în primul rând înalta termoizolatie ce pot ridica functionalitatea unei case la cele mai înalte standarde.Toate componentele unui tâmplarii de termopan sunt importante în ralizarea unei izolatii termofonoizolante de calitate superioara. De aceea calitatea materialelor trebuie sa fie ireprosabila.

Termopanele Salamander permit cele mai bune pachete de sticla (Geam Termopan Saint Gobain) cu grosimi de pâna la 52mm.

Pe profilul de 5 camere se pot monta geamuri de 24mm sau bicamerale de 40mm. Pe profilul de 6 camere se monteaza doar bicameral (tripan) de 52 mm.

Cu o mare experienta în montarea de termopane în Bucuresti si nu numai va oferim solutii optime pentru casa dvs. Va asiguram ca preturile pentru Termopane Salamander propuse sunt pentru a va da produsul potrivit si nu cel scump.

Echiparea cu feronerie Roto, aduce o multime de avantaje de la punctele de antiefractie în standard la fiabilitate îndelungata. Ferestrele Salamander albe vin echipate cu armatura de otel de 1,5mm, iar usile Salamander cu 2mm. Ferestrele Salamander colorate vin cu armatura de 2mm în cercevea. Cele de 6 camere vin exclusiv cu armatura de 2 mm atât în toc cât si cercevea.

Termopane Salamander Ferestre De incredere inseamna clienti multumiti

 

Salamander ca si Rehau, Gealan, Veka, Trocal sau alti producatori de profile, nu produc ferestre termopan, ei furnizând profilele din PVC la bara de 6m lungime, care ulterior sunt debitate si concepute ca ferestre ce ajung în casa dumneavoastra.

Toti acesti producatori de profile, au în portofoliul lor produse de clasa A, produse de clasa B si produse co extrudate.Se considera profile clasa A doar cele cu peretii exteriori de minim 2,8mm grosime.

Galerie foto
  • ...