Synergy Glass Produse, servicii si accesorii sticla securizata Ilfov

Usi sticla

Usile din sticla securizata pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, fiind ideale pentru crearea unor spatii luminoase, dar intime in acelasi timp, in cladiri de birouri, cabinete medicale, sedii firma sau in locuinte.

Usile de sticla ofera eleganta si luminozitate, fiind un element distinctiv in orice ansamblu arhitectural. Din punct de vedere estetic si functional, usile din sticla sunt ideale pentru decorurile minimaliste, elegante si sofisticate. Incaperile decorate cu usi din sticla sunt mai luminoase, in functie si de opacitatea sticlei.

Varietatea de usi este foarte larga, se intinde de la usi batante cu balamale pe perete sau sticla, usi montate in toc de aluminiu la usi glisante, fie cu actionare manuala fie usi automate, de la usi clare si mate la usi colorate si personalizate cu sigle si logo-uri.

Usile din sticla pot inlocui absolut orice usa din casa ta, fie ca vorbim despre baie, bucatarie, dormitor, living, hol, camera copiilor, mai ales daca locuiesti intr-un spatiu mic si cauti solutii de optimizare al acestuia.

 

Usile glisante.

Usile glisante sunt alegerea perfecta pentru spatii mici, fiind solutia perfecta acolo unde o usa nu se poate deschide prin impingere. Usile glisante sunt ideale mai ales pentru camerele mici, pentru ca optimizeaza la maxim folosirea spatiului. Ele se pot folosi in orice zona a locuintei sau a biroului dar chiar si pentru a delimita un dressing room. Usile de sticla glisanta confera atat luminozitate cat si spatiu oricarui interior.

Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Utilizarea feroneriilor de inalta calitate confera usilor un finisaj atent si un aspect high-tech. Pe langa design-ul atractiv, sinele de rulare sunt montate doar in partea superioara si pot fi fixate pe perete, pe tavan, sau chiar pe sticla. Usile glisante sunt concepute doar pentru interior sau acolo unde izolatia termica si fonica nu este o cerinta obligatorie.

Lasand la o parte considerentele de ordin tehnic, credem ca usile din sticla arata pur si simplu fabulos si ca se potrivesc oricarui spatiu, fie el mare sau mic.

Atunci cand alegi o usa glisanta din sticla securizata, alegi un aspect elegant, optimizarea spatiilor inguste, usurinta in utilizare si design modern.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726262778
Strada Amurgului, nr. 53, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie