Synergy Glass Produse, servicii si accesorii sticla securizata Ilfov

Compartimentari sticla

Compartimentarile din sticla securizata reprezinta o alternativa moderna de partitionare a diferitelor spatii, care confera lumina, eleganta si curatenie spatiului dumneavoastra.

Pentru aceasta noi folosim sticla securizata de 8 mm, 10 mm, 12 mm, dar si variante deosebite cum ar fi sticla ultraclara(cristal, diamant), sticla laminata clara, sticla laminata alba sau mata, sticla vopsita ceramic. Posibilatile sunt infinite, iar imaginatia dumneavoastra poate lua forma, intr-o intalnire cu departamentul nostru de design-tehnic. Lucam de peste 12 ani in acest domeniu si am intalnit diferite proiecte, unele iesite din comun, altele inspirate din lucrarile din afara. Ceea ce vreau sa spun este ca fiecare proiect reprezinta pentru noi o provocare in a face o idee/un concept o realitate palpabila.

Compartimentarea din sticla securizata are calitatea de a defini netransant spatii, facand vizibile simultan, atat partile, cat si intregul. Prin discretia si neutralitatea sa, sticla nu intervine asupra volumetriei plinurilor, ci realizeaza impreuna cu acestea, de multe ori, un dialog prin contraste: opac-transparent, rugos-lis, , contraste care dau viata unei compozitii arhitecturale.

Amenajarile de sticla sunt produse de mare efect din punct de vedere al esteticului si modernismului unei incaperi. Acestea dau senzatia de armonie cromatica si luminozitate. Totul devine viu si capata o nota de subtilitate, lux si confort cromatic.

Creati-va propriul interior dupa gust si stil utilizand o gama larga de produse din sticla transparente, translucide sau opace!

Nevoia de apropiere, de spatiu, de luminozitate, dorinta de libertate si lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereti si compartimentari.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0726262778
Strada Amurgului, nr. 53, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie