Stiri, articole, comunicate

Interviul este important, deoarece la masa recrutorului ai șansa de a te face cu adevărat remarcat. Îți prezentăm câteva sfaturi de la specialist menite să te pregătească pentru întâlnirea cu angajatorul.

24.08.2021
Locuri de munca

Diploma de Bac este o etapă intermediară pentru ce se întâmplă în viitorul tinerilor. Șanse au și cei care o dobândesc, și cei care nu.

27.07.2021
Locuri de munca

Recomandarea noastra

Știai că recrutorii petrec în medie șase secunde citindu-ți CV-ul înainte de a decide dacă te cheamă la interviu? Află de la un specialist cum să îți creezi CV-ul potrivit pentru postul dorit.

10.08.2021
Locuri de munca

Mulți s-au grăbit anul trecut să găsească doar avantajele muncii de acasă, ba chiar să prezică o criză imobiliară pe piața birourilor. Nu tragem încă linie, fiindcă pandemia n-a fost lichidată, dar facem o socoteală a plusurilor și minusurilor.

13.07.2021
Locuri de munca

Cum se vede piața muncii din Anunțul Telefonic: „Înainte de pandemie primeam un telefon la două zile, azi primesc zece” – spune un patron de supermarket; Avem mai multe candidate pentru bone și menajere decât e nevoie; Doar în construcții se caută în cont

27.07.2020
Locuri de munca

De ce nu avem, totuși, mai mulți ospătari?

27.06.2019
Locuri de munca