Smart Education - Before & After School Bucuresti

Before school - ciclul gimnazial

Before school sector 1

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor mediul in care sa se simta in siguranta si fericiti, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

În contextul actual, am pregatit spatiile de învatare si joaca pentru siguranta deplina a copiilor, luând masuri sporite de igiena si protectie. Astfel, dezinfectia suprafetelor si a salilor se face atât înaintea începerii zilei de lucru, cât si periodic, în timpul zilei, utilizând solutii profesionale de curatare. Mai mult, folosim lampa bactericida pentru dezinfectarea si igienizarea salilor, care are o eficienta maxima în distrugerea bacteriilor si virusurilor. Numarul de copii dintr-o grupa este restrâns, în concordanta cu recomandarile de distanta pentru siguranta sanatatii. Spatiile sunt aerisite frecvent. Accesul altor persoane în sediu este limitat. Încaltamintea utilizata este exclusiv pentru interior. Dezinfectarea mâinilor copiilor se face la îndemnul personalului nostru atât la intrare, cât si periodic, în timpul zilei. 

Sunt deschise înscrierile pentru anul scolar 2020 – 2021. Pentru ca dorim sa oferim o experienta de calitate copiilor, numarul de locuri intr-o grupa este limitat.
Te asteptam la sediul nostru pentru a discuta planul de educatie potrivit pentru copilul tau. Programeaza-ti vizita la 0730 199 129 si afla toate informatiile care te intereseaza!
Trecerea in ciclcul gimnazial e o etapa importanta in viata elevului si necesita o atentie deosebita pentru acomodarea sa in noul context. De asemenea, abordarea materiei din ciclul gimnazial cu seriozitate si rigurozitate garanteaza rezultate bune la testele de evaluare nationala din clasele a VI-a si a VIII-a.

La Smart Education gasesti:

Profesori de matematica si de limba romana pentru copiii din clasele V – VIII;
Optionale de interes pentru varsta 11 – 14 ani (limba germana, curs de teatru in limba engleza);
Mediu propice studiului;
Programul before school se desfasoara intre orele 8.00 – 12.00 si include:

90 de minute de lucru zilnic cu profesor de matematica: recapitulare, consolidarea cunostintelor insusite la scoala, efectuarea temelor, lucru suplimentar;
90 de minute de lucru cu profesor de limba romana de doua ori pe saptamana;
baza logistica si materiale pentru proiecte;
gustare tip sandwich.
Mentiuni:

Oferim 5% reducere pentru frati;

Suntem foarte aproape de mai multe scoli din sectorul 1: liceul N.Iorga, scoala Pia Bratianu, scoala Nicolae Titulescu, scoala Geo Bogza, scoala Petre Ispirescu, scoala Eugen Barbu.

Galerie foto
  • ...