Smart Education - Before & After School Bucuresti

Meditatii liceu

Meditatii la matematica, fizica si româna pentru liceu

Clasele a IX-a – a XII-a, pregatire BAC

Pregatirea cu seriozitate a examenelor de la finalul liceului reprezinta o etapa importanta în viata elevului si necesita, astfel, o atentie deosebita.

Înca din anul 2013, Smart Education ofera elevilor programe educationale prin care abordarea materiei scolare se face cu seriozitate si rigurozitate.

În contextul actual al cursurilor scolare, plin de imprevizibil, mai mult ca oricând copiii au nevoie sa îsi stabileasca un ritm de învatare si de lucru pe care sa îl mentina.

Venim în sprijinul nevoilor copiilor cu programe de meditatii sustinute de profesori specializati, dedicati si implicati în lucrul cu elevii.

Materiile la care oferim meditatii sunt: matematica, fizica si limba româna.

În functie de obiectivul dorit, poti alege pachete de 4 sedinte lunare, 8 sau 12 sedinte lunare.

Astfel, în functie de frecventa aleasa a sedintelor, copilul are ocazia sa reia cu profesorul notiunile teoretice, pentru o mai buna cunoastere, întelegere si aprofundare, precum si sa mentina un ritm de lucru pe baza cunostintelor însusite.

Grupele de cursanti sunt formate din 3 – 5 copii. Sedintele se pot desfasura fie fizic, la sediul centrului, fie online, dupa preferinta cursantilor.

Prima întâlnire este alocata evaluarii cunostintelor elevului, fiind oferita gratuit la contractarea pachetului de meditatii.

Lunar, parintele primeste un raport de feedback, care contine tematica abordata în cadrul sedintelor, precum si evaluarea anumitor indicatori: implicarea copilului, nivelul de atentie, realizarea temelor.

Pret:

Pachet de 4 sedinte / luna (o sedinta pe saptamâna) – 340 lei

Pachet de 8 sedinte / luna (doua sedinte pe saptamâna) – 640 lei

Pachet de 12 sedinte / luna (trei sedinte pe saptamâna) – 900 lei

Data de începere: imediat dupa evaluarea initiala, într-o grupa formata din 3-5 participanti.

Contacteaza-ne pentru a stabili data primei evaluari si pentru a rezerva locul în grupa.

Galerie foto
  • ...