Smart Education - Before & After School Bucuresti

After School - ciclul primar

After school sector 1

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor mediul in care sa se simta in siguranta si fericiti, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare la scoala si in viata.

În contextul actual, am pregatit spatiile de învatare si joaca pentru siguranta deplina a copiilor, luând masuri sporite de igiena si protectie. Astfel, dezinfectia suprafetelor si a salilor se face atât înaintea începerii zilei de lucru, cât si periodic, în timpul zilei, utilizând solutii profesionale de curatare. Mai mult, folosim lampa bactericida pentru dezinfectarea si igienizarea salilor, care are o eficienta maxima în distrugerea bacteriilor si virusurilor. Numarul de copii dintr-o grupa este restrâns, în concordanta cu recomandarile de distanta pentru siguranta sanatatii. Spatiile sunt aerisite frecvent. Accesul altor persoane în sediu este limitat. Încaltamintea utilizata este exclusiv pentru interior. Dezinfectarea mâinilor copiilor se face la îndemnul personalului nostru atât la intrare, cât si periodic, în timpul zilei. 

Ne diferentiem prin programele de dezvoltare personala pe care le oferim copiilor, astfel încât ei sa poata experimenta si învata lucruri interesante, pentru a-si descoperi talente si abilitati.

Oferta pentru programul de AFTER SCHOOL 2020 – 2021 include:
efectuarea temelor: recapitulare, consolidarea cunostintelor insusite la scoala, efectuarea individuala a temelor, verificarea temelor prin discutii cu invatatorul;
4 sedinte de limba engleza / luna;
4 cluburi de dezvoltare personala / luna – dezvoltarea abilitatilor de comunicare, relationare, cunoasterea si gestionarea emotiilor;
4 cluburi / luna cu jocuri de echipa, jocuri ghidate instructive si recreative;
12 cluburi creative / luna – activitati de lectura, pictura, arts and crafts, origami, quiling, colaj;
activitati de socializare;
cluburile mentionate mai sus se desfasoara potrivit unui orar zilnic, dupa programul alocat temelor;
un seminar pentru parinti pe teme de interes, sustinut de un specialist (data se stabileste si se anunta dupa inceperea anului scolar).
In plus, oferim avantajul unei varietati mari de programe pentru copii, pentru care beneficiezi de reducere daca esti inscris la after school: limba germana, cursuri de teatru in limba engleza, cusruri de sah, cursuri de street dance, experimente stiintifice, astronomie, robotica, cursuri de pian si chitara, cursuri de tenis.

Mentiuni:

Oferim 5% reducere pentru al doilea copil din familie;

Oferim reducere de 10% pentru cursurile optionale neincluse in taxa de after school;

Suntem foarte aproape de mai multe scoli din sectorul 1: liceul N.Iorga, scoala Pia Bratianu, scoala Sfantul Nicolae, scoala I.H.Radulescu, scoala Geo Bogza, scoala Nicolae Titulescu, scoala Petre Ispirescu, scoala Eugen Barbu.

Galerie foto
  • ...