Sibel Plast - Productie tamplarie pvc, Magurele / Ilfov

Prezentare feronerie

Firma noastra echipeaza ferestrele si usile cu feronerie de la producatorul austriac MACO.

Compania Maco dateaza din anul 1947  si ofera o gama larga de articole de feronerie (balamale, cremoane, mecanisme de închidere) si accesorii asigurând solutii complete pentru cei mai pretentiosi clienti.

 

Avantajele feroneriei MACO, gama Multi Matic, pe care o foloseste firma noastra sunt :

1. Feroneria MACO Multi Matic are o rezistenta la coroziune ridicata (este cea mai rezistenta feronerie de pe piata în conditii saline).

2. Balamalele feroneriei MACO Multi Matic sustin 120 kg în comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 kg.

3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multi Matic este reglabila în 3 directii (3D).

4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decât în conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permite ca boltul sa cada în timp. Boltul ramâne blocat în primul lagar al balamalei.

5. Rolele de închidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.

6. Feroneria MACO Multi Matic este echipata cu sistem împotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc (reglaj pe verticala). În conditiile în care fereastra se deregleaza în timp, sistemul împotriva actionarii gresite aduce cerceveaua în pozitia reglata în momentul montajului.

7. Rolele de închidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi Matic se pot regla pe înaltime (autoreglabile).

8. Rolele de închidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cele clasice (actionare mai usoara a feroneriei).

9. Feroneria MACO Multi Matic este echipata standard cu microventilatie în 2 trepte.

10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie.

11. La ferestrele în 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei pârghii centrale (nu vor mai fi 2 actionari sus si jos).

12. Feroneria MACO Multi Matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri închidere-deschidere.

13. MACO este unul dintre liderii europeni în productia de feronerie.

14. Feroneria MACO Multi Matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedee, feroneria MACO are un coeficient de frecare între elementele sale mult mai mic ducând la o durata de viata extinsa.

15. Feroneria MACO Multi Matic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg.

16. Feroneria MACO Multi Matic poate fi echipata si cu mâner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit în momentul montarii ferestrei.

17. Feroneria MACO Multi Matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752308101 (Director vanzari, Mirela Pomenea; 0784674480 (Agent vanzari, Roxana Costache); 0784236198 (Agent vanzari, Marian Grecu)
Str. Atomistilor, Nr. 70 - 72, Magurele, judetul Ilfov
Distribuie