Sibel Plast - Productie tamplarie pvc, Magurele / Ilfov

Manere pentru ferestre

Manerele marca germana Hoppe au un design elegant, cu linie armonioasa, cu elementele din aluminiu de inalta calitate, va ofera o manevrare confortabila a ferestrei.

Compania Hoppe a fost infiintata in anul 1952 de catre Friedrich Hoppe in localitatea germana Heiliegenhaus din apropierea orasului Dusseldorf.

Firma noastra va ofera urmatoarele optiuni de manere marca Hoppe :

Manerul Hoppe din gama Secustik contine un mecanism de siguranta patentat care impiedica manipularea frauduloasa a ferestrei din exterior.

Pivotul care este situat intre maner si ax functioneaza ca o dioda mecanica permitand ca manerul sa fie deschis in mod normal din interior, dar sa se blocheze atunci cand este incercata fortarea lui din exterior.

La rotirea manerului de frereastra, bolturile de siguranta plasate pe arcuri controleaza cu un click de precizie in degajarile speciale prevazute in carcasa, ceea ce inseamna ca functia de securitate este activa.

Echiparea personalizata a ferestrei dumneavoastra va pune la dispozitie  urmatoarele variante de manere pentru  indeplininirea diferitelor necesitati de siguranta si confort.

 

Model New York

 

Ofera siguranta ascunsa impotriva manevrarii din exterior, mecanism de inchidere de siguranta si bolturi de siguranta.

 

Manerul Hoppe din gama Secu Forte evita impingerea fortata din exterior a feroneriei, fereastra poate fi manevrata atunci cand manerul este apasat.

Echiparea personalizata a ferestrei dumneavoastra va pune la dispozitie  urmatoarele variante de manere pentru  indeplininirea diferitelor necesitati de siguranta si confort.

 

MANERE SPATIALE DIN INOX

Manerele din inox sunt rezistente, durabile, fiinde executate cu cea mai mare precizie si sunt destinate usilor de intrare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752308101 (Director vanzari, Mirela Pomenea; 0784674480 (Agent vanzari, Roxana Costache); 0784236198 (Agent vanzari, Marian Grecu)
Str. Atomistilor, Nr. 70 - 72, Magurele, judetul Ilfov
Distribuie