Sibel Plast - Productie tamplarie pvc, Magurele / Ilfov

Deceuninck Everest Max 60

Sistemul Everest Max este proiectat cu 4 camere de izolare si o latime a profilului de 60mm cu 2 garnituri de etansare. Utilizarea garniturilor TPE, permite sistemului o sudura efectiva la colt, asigurand astfel un nivel ridicat de izolare. Sistemul ofera profile principale si profile auxiliare de conexiune de colt la 90 grade si pentru unghiuri variabile, picuratori, prag de aluminiu, diferite profile de inchidere si profile de rezistenta. Profilele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior sunt in asa fel optimizate incat sa permita cresterea suprafetei vitrate ceea ce ofera o transparenta mai mare. In vederea gasirii de solutii pentru orice detaliu, sistemul Everest Max ofera diferite profile auxiliare cum ar fi profile de acoperire.

Sistemul Everest Max are un design special inclinat care mareste viteza de scurgere a apei. Sistemul permite constructia de usi speciale cum ar fi cele pliante, glisante paralel, cu deschidere spre exterior,etc. In scopuri de siguranta se poate monta un mecanism de inchidere. Acest sistem este compatibil cu alte sisteme (plase de insecte, rulouri, obloane,etc.)

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752308101 (Director vanzari, Mirela Pomenea; 0784674480 (Agent vanzari, Roxana Costache); 0784236198 (Agent vanzari, Marian Grecu)
Str. Atomistilor, Nr. 70 - 72, Magurele, judetul Ilfov
Distribuie