Sharks Security, Bucuresti - Comerializare si service interfoane

Protecţie perimetrală

Sisteme protecţie perimetrală - oferim proiectare, distribuţie, instalare şi întreţinere. Sharks Security este licenţiată de IGP pentru a proiecta, instala şi întreţine sisteme de alarmare împotriva efracţiei.

O modalitate moderna şi eficientă de protecţie şi securizare împotriva tentativelor de efracţie, în special asigurată pentru suprafeţe mari sau deschise, este protecţia perimetrală. Acest sistem de securitate este instalat la nivelul solului sau deasupra acestuia pâna la înălţimea maximă a unei persoane adulte, poate detecta intrarile sau ieşirile intruşilor din perimetrul obiectivului şi are particularitaţi specifice în funcţie de suprafaţa şi structura obiectivului protejat. Sistemul de protecţie perimetrală este proiectat pentru a detecta tentativele de efracţie la nivelul perimetrului obiectivului. Detecţia încercărilor de pătrundere ilegală descurajează intrusul, alertează personalul de pază şi permite intervenţia în timp util. Cu toate că acest gen de sistem este destinat în special securizării spaţiilor mari, el se poate adapta cu succes şi spaţiilor rezidenţiale, fiind ideal la protejarea curţilor. Sistemul de alarmă clasic de interior avetizează după ce infractorul a reuşit să pătrundă. Nu puţine sunt cazurile în care surprins de proprietar, intrusul atentează la viaţa acestuia. Un sistem de protecţie externă avertizează înainte ca infractorul să pătrundă în casă, alarmând din timp dispeceratul de monitorizare. Recomandam ca sistemul de protecţie perimetrală să fie dublat cu un sistem perimetral de supraveghere video pentru a creşte semnificativ eficienţa securităţii.

În funcţie de geografia perimetrului, există mai multe tipuri de protecţie perimetrală:

  • Bariere cu infraroşu. Sunt echipamente de emisie şi recepţie a uneia sau mai multor raze în infraroşu. În momentul întreruperii razei se declanşează alarma.

 

  • Detectori PIR de exterior. Permit detectarea surselor de căldură aflate în mişcare. Prin selectivitatea spectrală se poate realiza imunitatea la alrme false.

 

  • Bariere cu microunde. Senzorii cu microunde sunt volumetrici iar amplasarea lor se face astfel încât să se asigure o zonă de detecţie simetrică.
Galerie foto
  • ...