Sharks Security, Bucuresti - Comerializare si service interfoane

Alarma antiefractie

Sisteme de alarmare împotriva efracţiei - oferim proiectare, distribuţie, instalare şi întreţinere. Sharks Security este licenţiată de IGP pentru a proiecta, instala şi întreţine sisteme de alarmare împotriva efracţiei.

Sistemele electronice de detecţie şi alarmare a efracţiei asigură securitatea spaţiului pe care îl dorim protejat. Fiecare sistem de detecţie şi alarmare împotriva efracţiei se configurează în funcţie de caracteristicile fiecărui obiectiv, asigurând astfel un grad de securitate corespunzător. Sistemele de avertizare efracţie pot fi atât cablate cât şi wireless. Echipamentele electronice care intră în componenţa unui astfel se sistem monitorizează spaţiul protejat, detectează tentativele de efracţie, identifică zona evenimentului şi semnalizează trecerea în stadiul de alarmă. Un sistem de detecţie si avertizare efracţie este compus din urmatoarele echipamente:

  • Centrală de efracţie. Aceasta se va alege in funcţie de numărul de zone, arii, încăperi care se doresc a fi protejate. Împarţirea zonelor în mai multe arii permite armarea totală sau parţială în funcţie de necesităţi. Funcţia principală a acesteia este de a centraliza informaţiile primite de la detectori şi de la restul echipamentelor, iar pe baza acestora stabileşte starea de alarmare, declanşeajă sirenele şi trimite mesaje spre dispeceratul de monitorizare sau telefoanele mobile în funcţie de situaţie.
Galerie foto
  • ...
  • ...