Senso Dento -cabinet stomatologic-Bucuresti

Estetica dentara

Fiecare din noi isi doreste ca tot ceea ce ne defineste sa fie frumos. Pe langa bunurile, calitatile, persoanele, etc. frumoase din viata dumneavoastra, de ce sa nu aveti si un zambet frumos? Acum puteti sa va bucurati cu adevarat, fiindca noi suntem aici sa va satisfacem dorintele estetice legate de dentitia dumneavoastra!

Albirea dintilor Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru. Bineinteles nu este indicat sa se exagereze, vis-a-vis de albiri repetate. Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva. Albirea este de doua feluri: albirea dintilor a caror culoare a fost modificata in urma devitalizarii (extirparii nervului) sau a unui traumatism si albirea in scop cosmetic. Dupa aplicari successive, atunci cand dintele ajunge la culoarea dorita, cavitatea rezultata se umple cu material de obturatie fizionomic (compozit). Albirea dentara in scop cosmetic (bleaching) este un procedeu prin care dintii sunt adusi la o culoare mai deschisa decat culoarea lor naturala. Se poate realizea acasa sau in cabinet. Pentru albirea realizata acasa este necesara confectionarea unor gutiere (conformatoare de plastic) care se aplica pe dinti. Albirea realizata prin folosirea unei lampi speciale se realizeaza in maxim 2 ore si se obtin rezultate bune in aceeasi sedinta (nuante mai deschise).

Detartraj/Periaj/Air flow Aceste manopere sunt nedureroase, si asigura o curatare optima a suprafetelor dentare, asa cum dumneavoastra nu o puteti realiza acasa. Air Flow-ul vine sa completeze celelalte 2 manopere, in vederea indepartarii tuturor debriurilor, a petelor, actionand atat supra cat si in santul gingival, placa bacteriana fiind indepartata in totalitate.

Fatete dentare Reprezinta solutia optima privind restaurarea unui zambet natural in cazul dintilor:

  • in usoara malpozitie;
  • in usoara rotatie;
  • patati ireversibil;
  • cu defecte de smalt;
  • cu obturatii compozit cand aceastea nu mai sunt estetice;
  • cu defecte de volum dentar.

Sunt realizate din ceramica (portelan) si pot fi:

  • cu preparare (slefuire ~0,5 mm);
  • fara preparare (PREPLESS).

Fatetele nu se uzeaza, nu se coloreaza in timp. Procedura nedureroasa, eventual efectuata sub anestezie locala.

Strass-uri dentare Pietre nepretioase sau semipretioase atasate unui dinte pentru a fi diferit! Nedureros!

Galerie foto
  • ...