Rona Vet-cabinet veterinar-Bucuresti

PetShop

Petshopul din cadrul clinicii veterinare RonaVet va ofera toata gama de accesorii necesare animalelor de companie, de la producatori cu renume in domeniul animalelor de companie. Va vom ajuta sa faceti o selectie atenta a produselor destinate animalelor de companie, pentru a va oferi cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Fie ca este vorba despre caini, pisici, pasari, rozatoare, reptile sau alte animale, petshop RonaVet va ofera tot ce aveti nevoie pentru ingrijirea corespunzatoare a animalului de companie iubit.

DIETE VETERINARE:

Produsele din categoria “Diete Veterinare” sunt destinate unor scopuri nutritionale speciale. Aceste produse, conform Ordinului A.N.S.V.S.A. nr 11/2013, se pot livra numai in baza prescriptiei medicale eliberate de catre un medic veterinar acreditat. Produsele din aceasta categorie se pot livra prin intermediul Cabinetului Veterinar RonaVet. Cabinetul Veterinar RonaVet, poate refuza livrarea comenzii dumneavostra daca nu puteti prezenta prescriptia medicala eliberata de catre un medic veterinar, sau daca consecutiv vizitei dumneavostra la Cabinetul Veterinar RonaVet din str. Labirint nr 109, se constata ca dieta veterinara pe care doriti sa o comandati nu este potrivita pentru afectiunile cainelui dumneavostra.

FARMACIE

In cadrul clinicii veterinare RonaVet va punem la dispozitie o gama larga de medicamente pentru animalele dumneavoastra de companie. Medicii nostri va vor consilia si va vor prescrie retetele necesare insanatosirii animalutului.

Galerie foto
  • ...