Rona Vet-cabinet veterinar-Bucuresti

Pensiune pentru animale

Fie ca plecati in concediu, renovati locuinta sau nu puteti fi alaturi de animalele dumneavoastra de companie pentru o perioada, Ronavet are solutia. Pensiunea interna gazduieste caini si pisici de orice varsta intr-un cadru primitor in care se vor afla in siguranta. Supravegheati in permanenta de personal medical abilitat, companionii dumneavoastra se vor simti ca acasa, confortabil si bucurosi.

Pentru cazarea animalelor la Pensiunea RonaVet in conditii de igiena, este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, inclusiv a vaccinului contra tusei de canisa.

Pensiunea este spatioasa, oferind spatii de cazare separate pentru caini si pisici, beneficiaza de incalzire si aer conditionat, iar animalele sunt plimbate de trei ori pe zi, asigurandu-le socializare si confort. Stapanii se pot bucura de o gama de servicii integrate care raspunde nevoilor fiecarui animal. Alaturi de pensiune, functioneaza un cabinet veterinar profesionist, un petshop aprovizionat cu produse premium, farmacie si salon de cosmetica si frizerie.

Siguranta, confort, socializare, hrana si igiena; toate serviciile concepute special pentru bunastarea animalelor de companie. Mai mult decat atat, Ronavet ofera posibilitatea de cazare a animalelor de companie in pensiunea exterioara. Situate in aer liber, spatiile de cazare combina avantajele pozitionarii in mediul rural cu accesul facil spre oras si cu un teren spatios, alocat plimbarii animalelor.

PET SITTING AND DOG WALKING

Nu ai timp sa iti scoti cainele la plimbare atat cat ar avea el nevoie? Te ajutam noi! La RonaVet programul este adaptat nevoilor fiecarui caine.

PLIMBARE 1 ORA 25 LEI PLIMBARE 2 ORE 40 LEI LA DOMICILIU 50 LEI plimbare de 3 ori pe zi + hranire

Galerie foto
  • ...