Rona Vet-cabinet veterinar-Bucuresti

Cosmetica canina si felina

Intr-un mediu placut, special amenajat, salonul de cosmetica, toaletaj si frizerie canina din Bucuresti RonaVet, va ofera solutii si servicii complete privind ingrijirea catelusului si pisicutei dumneavoastra.

Salonul de toaletaj RonaVet va ofera solutii si servicii complete privind: tunsorile canine si feline, perierea si orice serviciu de toaletare: taiat unghii, vidat glande, curatat urechi,tratament pernute, baie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam pentru descalcit, periere pentru indepartarea caltilor, tratamente impotriva caderii parului si orice alt serviciu medical veterinar.

TUNS

Blanita animalelor trebuie tunsa constant atat din motive de igiena si estetice.

SPALAT

Spalarea animalutului este recomandata destul de des, pentru a pastra animalul cat si stapanii sanatosi.

COAFAT

Odata spalat, cainele este uscat cu un feon special foarte puternic, pentru indepartarea integrala a apei ( daca nu este uscat bine poate raci, mai ales daca este frig afara, se poate murdari imediat foarte usor, si nici nu se vad rezultatele in caz ca a fost tuns). In caz ca a fost tuns se pot face niste ultime retusuri. In final animalultul arata de nota 10.

TAIAT UNGHII

Taierea unghiilor trebuie facuta regulat, mai ales la animalele ce nu fac suficiente exercitii fizice. Taierea unghiilor trebuie efectuata de un specialist, pentru ca unghia are o zona puternic vascularizata, atingerea acestei zone provoaca sangerari abundente si este traumatizanta pentru animal. Odata cu taierea unchiilor cainelui se verifica si zona dintre degete, cautand posibilele mizerii sau obiecte mici care pot cauza infectii.

Galerie foto
  • ...