PVC Shop - Termopane de calitate Bucuresti

Rulouri exterioare

Daca va decideti sa achizitionati rulouri exterioare din aluminiu sau PVC pentru apartamentul sau casa dumneavoastra, trebuie sa stiti ca este foarte important ca acestea sa fie de calitate buna si echipa care le monteaza sa fie formata din profesionisti care sa imbine perfect suprafetele de contact. Printre avantajele pe care le ofera rulourile exterioare se numara reducerea zgomotului din exterior cu pana la 10 decibeli, de asemenea, ofera o protectie suplimentara in cazul tentativelor de intrare prin efractie, pentru ca pot fi dotate cu sistem de autoblocare sau cu yala.

Un alt avantaj pe care il aduc rulourile exterioare este ca ajuta la reducerea costurilor cu incalzirea iarna, deoarece formeaza o bariera termica ce ajuta la pastrarea unei temperaturi constante in locuinta, si cu aerul conditionat vara, pentru ca reprezinta un sistem de umbrire eficient si astfel va veti recupera in timp investitia facuta. Deoarece lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, rulourile asigura si protectie fonica.

Rulourile exterioare sunt foarte rezistente la factori de mediu cum sunt vantul, ploaia sau actiunea soarelui si nu se decoloreaza de-a lungul anilor.

Galerie foto
  • ...