PVC Shop - Termopane de calitate Bucuresti

Termopane Gealan

Termopanele Rehau ofera o gama de profile diverse de la 3 la 8 camere, profilul cel mai utilizat este Euro Design 70 ( profil de 5 camere ) care ofera un raport calitate / pret excelent.

Gealan S8000
Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S8000 asigura o izolare termica exceptionala prin cele 6 camere si adancimea mare de constructie. Prezinta totodata o stabilitate foarte buna datorita armaturii de otel atat din toc cat si din cercevea. Acest profil prezinta un design clasic, fara varsta si modern totodata, datorita combinatiei canaturilor sale drepte sau rotunjite.

Gealan S9000
Sistemul S9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf  de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.

Galerie foto
  • ...