PVC Shop - Termopane de calitate Bucuresti

Termopane Rehau

Termopanele Rehau ofera o gama de profile diverse de la 3 la 8 camere, profilul cel mai utilizat este Euro Design 70 ( profil de 5 camere ) care ofera un raport calitate / pret excelent.

Euro Design 60
Sistemul constructiv de baza, cu 3 camere si adâncimea constructiva de 60 mm, este adecvat pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse în ceea ce priveste izolarea termica si designul.
Euro Design 70
Euro-Design 70 ofera cele mai bune conditii pentru proiecte de constructii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora.
Briliant Design
Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru constructii noi sau renovari.
Synego
Sistemul de profile SYNEGO asigura o temperatura placuta, un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinta dumneavoastra în comparatie cu ferestrele standard actuale.
Astfel, veti reduce în mod semnificativ costurile cu încalzirea locuintei si veti experimenta o noua senzatie de bine.
Geneo
Ferestrele cu geam tripan din profile GENEO® reprezinta o inovatie unica, ultramoderna. Se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent.

Galerie foto
  • ...