Promoglass - Tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Pergole retractabile

Pergolele retractabile sunt sisteme create cu scopul de a asigura protectie impotriva razelor solare, impermeabilitate, stabilitate si durabilitate in timp. Acestea pot acoperi suprafete mari de exterior si sunt adaptabile celor patru anotimpuri.

Pergole retractabile  de calitate superioara,  indeplinesc cele 5 caracteristici esentiale:

  • pergole retractabile  – practice;
  • pergole retractabile  – durabile;
  • pergole retractabile  – design atragator;
  • pergole retractabile  – confort sporit;
  • pergole retractabile  – siguranta.

Pergole retractabile

Pergolele retractabile  indeplinesc cu succes protectia in calea vremii capricioase – vant, ploi, ninsori, soare puternic, fara a va impiedica sa petreceti timpul in aer liber, asigurand in acelasi timp mult dorita umbra in zilele calduroase de vara.

Fie ca aveti o terasa comerciala, de mari dimensiuni sau una rezidentiala, pergolele retractabile  sunt adaptate fiecarei cerinte, datorita structurii modulare care sustine o astfel de copertina. Acestea pot fi actionate atat manual cat si automat si pot fi accesorizate la cerere cu senzori de lumina sau de vant, care vor actiona automat pergola, fiind absolvit de orice grija.

Sistemul de iluminare LED face, de asemenea, parte din categoria dotarilor de care poti beneficia odata cu achizitionarea si montarea unei pergole retractabile . Traim in secolul vitezei, implicit a inovatiei si a tehnologiei care nu mai este vazuta ca un capriciu, ci ca un mod de a trai, de a gasi solutii practice la fiecare nevoie. Iar pergolelor retractabile nu puteau fi scutite de acest „must” de utilizare indiferent ca este zi sau noapte.

Galerie foto
  • ...