Promoglass - Tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Termopane Otto Richter

Pretul mic si calitatea fac din termopanele Otto Richter alegerea ideala atunci cand dispunem de un buget mai mic , dar totodata nu vrem sa facem rabat de la calitate.Termopanele Otto Richter ofera o buna izolare fonica, termica si etanseizare la apa. Profilele sunt rezistente la variatii mari de temperatura. Structura acestui profil nu permite deformarea acestuia la ardere si nu este sensibila la actiunea factorilor externi: umiditate, seceta sau actiunea razelor UV.Otto richter este un profil pvc produs in Bulgaria sub licenta germana.

Termopane Otto Richter

Profilele Otto Richter sunt o alegere avantajoasa pentru ca sunt foarte eficiente pentru izolarea termica, fonica,  arata bine estetic si au sisteme antiefractie superioare.

Otto Richter este cel mai nou si mai modern producator si distribuitor de tamplarie PVC pentru ferestre si usi din Europa de Est – fiind utilata cu tehnologie de ultima generatie GREINER EXTRUSIONTECHNIK – Austria si KRAUSS MAFFEI – Germania.

Profilele Otto Richter se incadreaza in categoria ferestrelor clasa A – sunt termopane cu 3 si 5 camere de izolare termica, cu peretii exteriori de 3 mm si cu o latime intre 60 mm si 70 mm, pentru ce insumeaza caracteristici de izolare termica, fonica sau estetice superioare.

  • Termopane Otto Richter 3 camere
  • Termopane Otto Richter 5 camere
Galerie foto
  • ...