Promoglass - Tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Plase anti insecte

...
Plase anti insecte Plisse

Potrivite pentru toate tipurile de tamplarie, pvc sau aluminiu

Plasele tip plisse pot fi utilizate pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m.

Caracteristici:

» eficienta si designul modern;» sistemul de culisare, fara pretensionare;» foarte rezistente impotriva vantului;» pot fi oprite in puncte intermediare.

Aceste plase sunt ultima generatie de sisteme de protectie antiinsecte. Datorita faptului ca sunt ultima inovatie japoneza in domeniu, plasele plisse sunt deopotriva utile si ultramoderne. Una dintre caracteristicile speciale ale acestei plase este structura fara pretensionare, care permite montarea atat la ferestre, cat si la usi.

...
Plase Anti Insecte Rulou

Pe cat de estetice pe atat de utile, plasele anti tantari tip rulou completeaza intr-un mod armonios tamplaria moderna din Aluminiu.

Caracteristici tehnice:

» carcasa, ghidajele si axul sunt din aluminiu extrudat» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga» ghidajele au perii antivant» are un design placut si se monteaza pe orice tip de fereastra°» se pot realiza plase antiinsecte de tip rulou pana la 2 m latime si 2,4 m inaltime

Avantaje:

» pot fi stranse/ rulate in timpul sezonului rece si refolosite cand este nevoie. In acest fel se murdaresc mai rar si le creste durata de viata» manevrabilitate crescuta, cu autoblocare» etansare pe baza de perii, impotriva insectelor» plasa este realizata din fibra de sticla si este foarte rezistenta in timp dar si impotriva razelor solare, deci nu se vor decolora» se curata foarte usor

...
Plase anti insecte pe balamale

Plasele anti tantari pe balamale sunt cele mai populare plase datorita intretinerii foarte usoare, aceste plase anti insecte se pot scoate si depozita pe perioada iernii ceea ce le face foarte durabile.

Caracteristici tehnice:

» realizate din Aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga» se monteaza pe orice tip de fereastra

Inchiderea plasei de insecte se face cu ajutorul unui sistem alcatuit din unul sau doua puncte de inchidere actionate din interior de manere cu un design placut.

Avantaje:

» pot fi demontate in timpul sezonului rece si refolosite cand este nevoie. In acest fel se murdaresc mai rar si le creste durata de viata» manevrabilitate buna» plasa este realizata din fibra de sticla si este foarte rezistenta in timp dar si impotriva razelor solare, deci nu se vor decolora» se curata foarte usor