Romfire Protect Solutions - protectie pasiva la foc Bucuresti

Termoprotectie structuri lemnoase

realizarea protectiei la foc pentru structurile lemnoase prin acoperirea cu vopseluri termospumante.

Suntem aplicatori autorizati si calificati pentru asigurarea termoprotectiei structurilor lemnoase, avem parteneri - furnizori Promat-Cafco , Sika-Unitherm, Dunamenti- K.
Vopseaua ignifuga este un tip special de vopsea ce poate asigura protectia unei suprafete în caz de incendiu. Vopseaua ignifuga formeaza un strat termorezistent în conditii de crestere a temperaturii; acest strat actioneaza ca un izolator crescând rezistenta materialului. Reactia la foc conduce la obtinerea unei mase spumoase perfect izolatoare si necombustibile care întârzie raspândirea caldurii.
In mod curent vopseaua termospumanta pentru structurile lemnoase este prezentata in doua variante de culoare alba sau transparenta.
Ambalarea este realizata in bidoane metalice de 3Kg, 5Kg, 25 Kg .
Pentru zonele expuse intemperiilor sau uzurii mecanice se impune aplicarea de lac protector dupa uscarea completa a straturilor de vopsea.
De regula aplicarea se face in minim doua straturi, iar consumul estimat este cuprins intre 0,35Kg si 0,5Kg/ strat in functie de umiditatea aerului si a lemnului protejat.
Pentru certificarea lucrarilor de termoprotectie structuri lemnoase se urmeaza procedura standard pentru ignifugare.

Galerie foto
  • ...