Romfire Protect Solutions - protectie pasiva la foc Bucuresti

Ignifugare sarpante (acoperis, pod)

Vom incepe cu partea care are cele mai multe componente, in marea lor majoritate din lemn, de rasinoase sau foioase si anume sarpanta.
Folosirea lemnului in constructii aduce cu sine beneficii, iar cei mai multi numai pe acestea le au in vedere, insa nu trebuie sa omitem faptul ca fara a fi intretinut corepunzator, in timp, acesta se degradeaza avand ca si consecinta slabirea rezistentei acoperisului.
Romfire Protect Solutions SRL este o firma care ofera servicii ignifugare acoperis inclusiv sarpanta alcatuita din personal calificat , atestat si instruit. Oferim clientilor nostri solutii pentru ignifugare de ultima generatie, precum si know-how-ul angajatilor nostri si al producatorilor externi, ce activeaza de peste 30 ani in domeniu si si-au dedicat viata protejarii oamenilor si bunurilor.
Oferim garantie pe termen indelungat daca lemnul este protejat suplimentar (folii, placari rigips, izolatii) deci este important de retinut ca procesul de ignifugare sarpanta si acoperis nu exclude si alte masuri de protectie.
 
Procedura de ignifugare sarpante este utila in combaterea:
1.Cariilor de lemn si altor microorganisme alaturi de fungi care sunt cele mai comune cauze ale degradarii lemnului, cu efecte vizibile fara prea mare efort (galerii ale larvelor, goluri, putregai).
Aplicarea solutiilor insecticide poate fi ineficienta, pentru ca nu se patrunde in profunzimea stratului de lemn. Prin lucrari de ignifugare sarpante de cea mai inalta calitate, putem combate acesti daunatori, protejand lemnul constructiei dumneavoastra.

2.Incendiilor care reprezinta unul din pericolele pe care le putem inlatura folosind masurile de protectie incluzand aici si lucrarile de ignifugare sarpante.

Lemnul este un material usor combustibil, deci riscul producerii unui incendiu este mare, care favorizeaza propagarea si extinderea intr-un timp foarte scurt. Acest lucru nu se va intampla daca protejati cladirea folosind procesul de ignifugare sarpanta si acoperis.
De ce sa apelezi la Romfire Protect Solutions pentru servicii de ignifugare sarpante?
Care sunt avantajele acestor lucrari si de ce este imperios necesar sa apelati chiar acum la noi?
Intretinerea componentelor de lemn prin ignifugarea sarpantei asigura protectia lemnului impotriva daunatorilor specifici precum : carii, mucegai, microorganisme. Aceste lucrari prelungesc viata lemnului, stopand biodegradarea in timp, si are ca efect ingreunarea aprinderii lemnului, si a ingreunarii propagarii incendiului prin reducerea vitezei de ardere.
Pagubele materiale vor fi de mici dimensiuni in cazul cladirilor protejate prin procesul de ignifugare.
Serviciile de ignifugare sarpante nu exclud in totalitate riscul producerii unui incendiu, dar cu siguranta le vor reduce in buna masura.

Galerie foto
  • ...