Wallrite pereti despartitori birouri Bucuresti

Servicii

...
Pereti mobili

Utilizarea optima a spatiului de lucru este foarte importanta pentru eficienta si profitabilitatea companiei dumneavoastra. Aici intervenim noi cu solutii optime si flexibile, oferindu-va o gama larga de sisteme de partitionare mobile ce pot fi adaptate unei game extinse de cerinte.
Acestea variaza de la pereti mobili sofisticati cu panouri acustice solide, partial sau complet vitrate, din lemn sau din vinil, aluminiu sau PVC, la un simplu tip de partitie glisanta sau armonica.

...
Pereti demontabili

Daca aveti o zona "open space" pe care doriti sa o reorganizati pentru a crea mai multe spatii de lucru, solutia compartimentarii este cea pe care v-o recomandam cu caldura.
Va punem la dispozitie o gama completa de solutii pentru partitionarea spatiului, pornind de la sisteme care ofera o simpla bariera vizuala, la partitionari cu performante ridicate in ceea ce priveste izolatia fonica si rezistenta la foc.
Iar ca principiu de baza al serviciilor oferite de Wallrite, sistemele noastre sunt demontabile, putand fi mutate cu usurinta intr-un nou sediu, o noua locatie.

Categorii
Date de contact
0729550469; 0213670316
Bd. Eroilor, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti
Distribuie