Wallrite pereti despartitori birouri Bucuresti

Pereti Mobili

...
Pereti mobili Sonico 100, 110 & 120

Seria de pereti mobili Sonico este cea mai performata si flexibila gama in cadrul sistemelor de pereti despartitori cu panouri individuale, complet demontabile. Izolatia fonica de pana la Rw 58dB (coeficient de absortie fonica), se obtine printr-o combinatie de garnituri retractabile, materiale fono-absorbante de inalta performanta si un design al panoului ce permite realizarea unei bariere acustice intre cadru si stratul exterior.

Panourile sunt disponibile in trei variante de grosime: 100mm, 110mm si 120mm, in functie de absorbtia fonica realizata (de la 38dB -58dB).

Aplicatii:
Seria de pereti amovibili este utilizata oriunde exista cerinte de maximizare a utilizarii spatiului. Hoteluri, centre de conferinte, institutii de invatamant, birouri, centre de training, etc. pot beneficia de flexibilitatea peretilor nostri mobili.

Functionare:
De indata ce garniturile operabile sunt retrase, panourile aluneca silentios de-a lungul sistemului de rulare fixat in tavan (nu necesita sina de ghidaj pe podea).
Panourile telescopice de capat permit inchiderea peretelui pe pozitie, realizand astfel o bariera fonica completa. Sistemul de rulare si  transport ofera flexibilitate si usurinta de operare directionala, permitand stocarea panourilor în nenumarate configuratii.

Finisaje:
Sistemele de pereti mobili pot fi livrate in gama extinsa de finisaje ce include: furnir, melamina, tapet si materiale textile. De asemenea, exista disponibila optiunea de panouri partial sau complet vitrate.

...
Pereti plianti Flexio

Flexio este o gama de pereti glisanti pliabili ce incorporeaza o serie de panouri plate (fiecare pana la 900mm latime) fixate impreuna prin balamale pentru a oferi un aspect pefect plan atunci cand sunt inchise. Panourile sunt manevrate fie cu ajutorul unei sine montate in tavan sau un profil foarte discret fixat pe podea. 
Peretii Flexio sunt usor de manevrat si sunt disponibili intr-o gama de valori ale absorbtiei fonice cuprinsa intre 37dB - 44dB.

Atenuarea sunetului se realizeaza prin metode de fabricatie moderne cu o constructie unica a panorilor, ce consta dintr-un cadru de aluminiu, placat cu panouri aglomerate (PAL) si interior cu mai multe straturi de materiale fono absorbante.

Aplicatii:
Toate sistemele pot fi furnizate pentru deschideri de latime nelimitata, in combinatie cu sina de rulare dreapta sau curba. Elemente speciale de imbinare sunt disponibile pentru a asigura conexiuni in diverse unghiuri.

Functionare:
Panourile fixate impreuna cu balamale includ garnituri fixe la partea de sus si de jos, permit operatorului manevrarea peretelui in pozitia intr-o singura actiune simpla.
Fiecare sectiune de perete incorporeaza la capat un panou (cu rol de usa de trecere), care ofera o metoda rapida de inchidere a peretelui si de asemenea, un mijloc de acces in camerele alaturate.

Finisaje:
Ca si in cazul peretilor mobili, sistemele de pereti pliabili Flexio pot fi furnizate intr-o gama extinsa de finisaje, inclusiv furnir, melamina, tapet si materiale textile. De asemenea, sunt disponibile panouri partial sau complet vitrate.

...
Pereti mobili despartitori din sticla Visio

Sistemul consta din panouri de sticla securizata avand aplicate la partea inferioara si cea superioara profile tip plinta/pazie, acestea gliseaza impreuna de-a lungul unui sistem de rulare fixat la fata tavanului. Lipsa ornamentelor  pe verticala creaza o deschidere curata, fara intreruperi vizuale.

Aplicatii:
Sistemul Visio ofera solutia perfecta pentru vitrine, restaurante si medii de birou, in cazul in care in utilizarea spatiului, transparenta este cerinta cheie.

Functionare:
Manipularea peretilor mobili Visio este simpla, rapida si silentioasa. Pentru formarea peretelui, panourile sunt impinse cu lejeritate pe pozitia de inchidere, iar deschiderea se realizeaza cu aceeasi usurinta, sistemul garantand securitatea maxima a panourilor din sticla prin procedeul de blocare individuala a acestora. Sistemul nu necesita sine sau ghidaje la nivelul podelei, facilitand astfel o zona de trecere fara obstacole. Usi simple sau duble pot fi incorporate la aproape orice punct de-a lungul partitiei. 

Finisaje:
Profilele perimetrale precum si sina de rulare sunt din aluminiu anodizat, dar pot fi de asemenea, finisate personalizat. Sticla este securizata clara si are cantul finisat drept fara profile de mascare pe verticala. Este disponibila sticla laminata, translucida, serografiata impreuna cu diverse alte personalizari.

...
Pereti armonici Uno & Duplo

Aceste sisteme de pereti pliabili sunt realizate din lemn, fiind alcatuite din benzi inguste de placi aglomerate (PAL) fixate continuu prin balamele din pvc. Uno este varianta cu un singur rand de panouri. In timp ce Duplo este sistemul cu doua randuri si include balamale interioare metalice de armare a panourilor, pentru a oferi o acustica imbunatatita si o mai mare stabilitate.

Aplicatii:
Uno si Duplo sunt folosite in aplicatii diverse, incepand de la gradinite si scoli pana la hoteluri si restaurante. Ele sunt usor si rapid de operat si pot fi fabricate intr-o gama larga de finisaje; in principiu, orice finisaj care poate fi aplicat pe PAL

Functionare:
Sistemul de balamale permite peretelui sa fie manevrat rapid si usor intr-o singura actionare. Garniturile fixe de la partea de sus si de jos a peretelui pliant, asigura o atenuarea sunetului intre 28dB (Uno) si 43dB (Duplo).

Finisaje:
Uno si Duplo pot fi fabricate intr-o gama larga de finisaje, inclusiv furnir, melamina, tapet si finisaje decorative vopsite.

 

...
Perete mobil Sonico semi-automat

In plus fata de gama existenta de pereti mobili, Espero furnizeaza ca o optiune pentru Sonico o versiune semi-automata. Principalele caracteristici ale peretelui semi-automat sunt:

Actionare:
Garniturile de tavan si de podea sunt retrase si extinse automat de catre un mecanism de actionare electromagnetic. Presiunea arcului este de 1200 N pentru fiecare panou si este distribuita uniform atat pe podea cat si pe tavan.

Sursa de alimentare:
Panourile sunt alimentate cu energie electrica (24V cc) de la o sursa, care poate fi conectata direct la o priza de perete (230V ca).

Putere:
Aproximativ 75 W in timpul functionarii, doar 1 W atunci cand nu functioneaza, dar cu sursa de alimentare pornita.

Functionare:
Garniturile retractabile sunt actionate prin simpla apasare a comutatorului cu membrana. Un LED indica atunci cand acestea au atins pozitia finala. Sursa de alimentare poate fi dezactivata cu ajutorul unui comutator cu cheie pentru a preveni utilizarea neautorizata.

Categorii
Date de contact
0729550469; 0213670316
Bd. Eroilor, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti
Distribuie