Wallrite pereti despartitori birouri Bucuresti

Pereti Demontabili

...
IQ Single

iQ Single ofera un raspuns convingator la cerintele din ziua de astazi. Este un sistem de compartimentare vitrat, elegant, proiectat in conformitate cu principiile de design minimalism. Rezultatul produs este modernist cu un aspect aproape futurist. Un sistem de compartimentare al viitorului dar conceput pentru organizatiile de astazi.

  • Design: sistem de partitionare complet vitrat 
  • Finisaj: sticla simpla cu grosimea de 10, 12 sau 16mm laminata sau securizata
  • Grosimea peretelui: 20 sau 24 mm, modulele sunt elemente "full height"

 

...
IQ Cristal

Descoperiti linia fina de demarcatie dintre un sistem de partitionare cu montant si unul complet vitrat. Faceti cunostinta cu iQCristal. Un sistem de compartimentare din sticla in care modul de imbinare a elementelor este abia vizibil. La iQCristal sticla nu este acoperita de un profil, pare un tot unitar, fixata de structura de sustinere prin intermediul unor rozete.

Design: sistem bi-bloc, cu nut de 6mm la imbinarea dintre moduleFinisaj: module standardizate, panouri metalice, gips-carton, lemn, sticla si usi integrateGrosimea peretelui: 77mm

...
IQ Structural

De doua ori mai practic, de doua ori mai elegant. Sistemul de compartimentare dublu vitrat iQStructural inseamna: panouri de sticla fixate intre ele printr-o banda transparenta dublu adeziva. Un perete cu caracter, flexibil si versatil, cu o izolare fonica de prima clasa. Un sistem mai elegant si mai stilat, este greu de conceput.

Design: sistem de partitionare complet vitrat
Finisaj: sticla simpla sau dubla cu grosimea de 10 sau 12mm laminata sau securizata
Grosimea peretelui: 77, 100 sau 125mm, modulele sunt elemente "full height"

...
IQ Pro

Flexibil si foarte economic. iQPro este sistemul de compartimentare demontabil ale carui proprietati deriva de la modul de cuplare, care este la fel de simplu cum este si de ingenios: o bagheta cu 31mm latime. Aplicarea consecventa a acestui element subtil duce la un perete cu un aspect distins, elegant si stilat.

Design: sistem bi-bloc, cu profil de 31mm la imbinarea dintre moduleFinisaj: module standardizate, panouri metalice, gips-carton, lemn, sticla si usi integrate

...
QQ

Descoperiti capabilitatile unice ale sistemului vitrat QQ. Compartimentarea freestanding ce ofera maximul de eleganta si confort. Prin acest sistem flexibil si inovator, o sala de conferinte eleganta sau un birou pot fi create in locuri in care este dificil prin metoda conventionala. QQ va ofera o atmosfera de lucru placuta fara a fi izolati de lumea exterioara. Si pentru ca este realizata integral din sticla, aspectul exclusivist, adauga plus valoare biroului si organizatiei dumneavoastra.

  • Design: sistem de partitionare freestanding, complet vitrat 
  • Finisaj: sticla simpla sau dubla cu grosimea de 10 sau 12mm laminata sau securizata
  • Grosimea peretelui: 20 sau 100mm, modulele sunt elemente "full height"

...
Usi integrate

Gama extinsa de usi integrate in sistemul de compartimentare este compusa din usi glisante sau batante simple sau duble, din sticla sau din lemn.

  •  

Categorii
Date de contact
0729550469; 0213670316
Bd. Eroilor, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti
Distribuie